CIGKOFTEM BERCHEM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Cigkoftem Berchem. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 22:54 Super lekker!
22 apr 2024 om 16:27 Top
13 mrt 2024 om 20:52 Sinds deze zaak is geopend ben ik vaste klant en ik heb nog nooit een bestelling gekregen die minder goed was. Altijd heel vers, proper en een zeer beleefde eigenaar.
5 mrt 2024 om 6:42 Echt super lekker! Alles wat ze maken is zo lekker en proper. Ik raad iedereen Cigkoftem aan! Zeker het proberen waard. Ik schrijf nooit reviews maar jullie verdienen dit!!! Doe zo voort!
31 jan 2024 om 23:34 Top
15 jan 2024 om 10:43 Delivered cold but that's a small issue The cigkoftem was not to my liking. I can't judge the quality or not, but I didn't like the texture and flavour. Maybe that's how it is supposed to be but I do not know. The filled kefte was very nice though.
19 dec 2023 om 12:09 Cig Kofte is one of the tastiest thing I ate and there is no better place than CigKoftem!!!
3 dec 2023 om 19:23 Supper lekkere Cigkofte en vegan!! Ons bestelling was ook sneller dan verwacht voor ons deur. Zeker een aanrader, Top, Top, Top!!!
11 nov 2023 om 8:16 Lekker en gezond!
1 nov 2023 om 20:50 Kleine smalle wrap. De wrap was koud. De munt in de wrap overheerste.
1 nov 2023 om 16:02 Top!!
17 sep 2023 om 20:42 De bezorger was vriendelijk, het eten lekkee maar 1 u 50 min wachten doordat takeaway het niet op tijd doorgaf aan de bezorger.